Het Stads Huis: waar wonen leven wordt

De tweede fase van verkoop staat online! In Het Stads Huis komen in deze nieuwe fase 34 koopwoningen in de verkoop. In verschillende groottes. Appartementen, stadswoningen, penthouses en geweldige maisonettes. Het gebouw transformeert de komende periode verder naar een bijzondere plek waar wonen centraal staat.

 

Mooie projecten in onze mooie stad Almelo. Meer weten? Check de site van Het Stads Huis, bel, mail of app marijke. 

marijke. en Het Stads Huis

marijke. makelaardij is er trots op betrokken te zijn bij dit geweldige en ambitieuze project en we informeren je graag over de mogelijkheden. Naast een eerste indruk van Het Stads Huis Almelo begrijpen we natuurlijk ook dat er meer komt kijken bij een dergelijke stap. Wat zijn bijvoorbeeld de verkoopmogelijkheden van je huidige woning. marijke. makelaardij gaat graag met je in gesprek om ook dit traject te begeleiden en je daarin volledig te ontzorgen. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie en verkoopprijs en daarna regelt marijke. alles. Van verkoopfilmpjes, bezichtigingen, onderhandelingen tot en met het opstellen van de koopakte en eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij marijke. gaan we voor het allerbeste resultaat en een grote glimlach op jouw gezicht!

Ja, dit wil ik!

Enthousiast geworden over Het Stads Huis en/of je huidige woning verkopen met marijke.? We staan graag voor je klaar! Stuur ons een berichtje via info@marijkemakelaardij.nl
een app via +31 6 10 50 34 07 of bel ons op +31 546 21 21 21. Een berichtje via social mag natuurlijk ook!

 

Bekijk meer tips