Het Stads Huis: waar wonen leven wordt

De tweede fase van verkoop staat online! Het Stads Huis is getransformeerd tot een bijzondere plek waar wonen centraal staat. Hier geniet je van comfort en luxe in een multifunctioneel gebouw, geschikt voor jong en oud!

 

De laatste koopwoningen staan nu te koop in verschillende groottes en typen, zoals prachtige 3 kamerappartementen, een unieke stadswoning, penthouses en 2 geweldige maisonnettes!

 

Meer weten? Check het aanbod van Het Stads Huis op onze site of bel, mail, app marijke. 

marijke. en Het Stads Huis

marijke. makelaardij is er trots op betrokken te zijn bij dit geweldige en ambitieuze project en we informeren je graag over de mogelijkheden. Naast een eerste indruk van Het Stads Huis Almelo begrijpen we natuurlijk ook dat er meer komt kijken bij een dergelijke stap. Wat zijn bijvoorbeeld de verkoopmogelijkheden van je huidige woning. marijke. makelaardij gaat graag met je in gesprek om ook dit traject te begeleiden en je daarin volledig te ontzorgen. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie en verkoopprijs en daarna regelt marijke. alles. Van verkoopfilmpjes, bezichtigingen, onderhandelingen tot en met het opstellen van de koopakte en eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij marijke. gaan we voor het allerbeste resultaat en een grote glimlach op jouw gezicht!

Ja, dit wil ik!

Enthousiast geworden over Het Stads Huis en/of je huidige woning verkopen met marijke.? We staan graag voor je klaar! Stuur ons een berichtje via info@marijkemakelaardij.nl
een app via +31 6 10 50 34 07 of bel ons op +31 546 21 21 21. Een berichtje via social mag natuurlijk ook!

 

Bekijk meer tips