Verkoop je huis samen met marijke.

Leuk dat je interesse hebt in wat marijke. voor jou kan betekenen bij de verkoop van je woning! Onderstaand vind je meer informatie over de aanpak van marijke. We hopen natuurlijk dat je hier enthousiast van wordt en dat we je mogen helpen met een uitgekiend verkoopadvies. Geen verkoop is hetzelfde, iedere woning heeft vanwege grootte of locatie zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken.

Bij marijke. willen wij jou adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. De kunst is goed te luisteren naar elkaar, wensen uit te spreken, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Het lijkt heel vanzelfsprekend maar in de praktijk gebeurt dit te weinig tussen makelaar en opdrachtgever. marijke. brengt daar verandering in. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen we voor het complete verkoopproces.

marijke. is meer dan een makelaar. Zie ons ook als marketeers. Want een optimale marketing in combinatie met een gedreven aanpak, hoge inzet, grote enthousiasme zorgt voor het beste resultaat. Hoe marijke. dat doet? Anders dan de rest!

marijke. zorgt voor beleving

Bij de verkoop van een woning draait alles om de presentatie. Het gaat om beleving. marijke. besteedt daar dan ook extra veel tijd aan. We gaan na wie de mogelijke kopers zijn, hoe we die het beste kunnen bereiken en welke presentatie past bij de verwachting van die potentiële koper. Na handige styling tips, komt onze fotograaf de mooiste foto’s maken van de woning. Daarin verwerken we subtiel de 2D plattegronden. Ook stellen we aparte plattegronden en een nauwkeurig meetrapport op.

marijke. gaat gericht op zoek naar kopers.

En dan begint de zoektocht naar kopers… Spannend! We kunnen natuurlijk wachten tot de eerste kijkers zich melden via Funda. Maar marijke. pakt dat anders aan. Via social gaan we gericht op zoek naar mensen die zich nog breed oriënteren. Via Instagram of Facebook zetten we doelgroepgerichte advertenties in. Zo bereiken we een grote groep potentiële kopers. En daarbij, niets is toch leuker dan zien hoe mensen reageren op je huis?! Liken, delen en andere taggen. Je kunt het live bijhouden. I like!

Kom maar kijken vindt marijke.

Om zoveel mogelijk huizenzoekers te bereiken zet marijke. je huis in de spotlights. Niet alleen online, ook offline. Om zoveel mogelijk potentiële kopers te trekken organiseren we twee keer een Open Huis. Overdag bij daglicht en ’s avonds bij kaarslicht. Zo kunnen de kijkers de sfeer in huis optimaal ervaren. Effectief, persoonlijk en helemaal van deze tijd!

marijke. houdt je op de hoogte.

Als je huis in de verkoop staat dan wil je natuurlijk graag op de hoogte worden gehouden van hoe het proces verloopt. Dat snappen we bij marijke. Via een Whatsapp groepsgesprek houden we elkaar van vorderingen op de hoogte. De lijntjes zijn kort en de communicatie helder. Persoonlijk én efficiënt. Iedere 6 weken evalueren we het verkoopproces en stellen de strategie bij als dat nodig is.

Slim prijzen.

Een goede makelaar prijst slim. Bij marijke. maken we gebruik van moderne technieken, kunnen we werken met scherpe vraagprijzen en onderhandelvaardigheden. Zo is de kans op een succesvolle verkoop het grootst. We informeren je over alle opties en bepalen de vraagprijs vanzelfsprekend in overleg.

marijke. regelt alles.

Samen met jou bepalen we verkoopstrategie en prijsstelling. Daarna regelt marijke. alles. Van verkoopfilmpjes, uitgebreide glossy fotografie, bezichtigingen, Open Huizen, onderhandelingen (op het scherpst van de snede!) tot en met het opstellen van de koopakten en overige noodzakelijke documenten. En natuurlijk de eigendomsoverdracht bij de notaris. Heb je de sleutel van je nieuwe huis? Ook dan staat marijke. klaar voor hulp of advies over alles dat met je huis en woongeluk te maken heeft. marijke. gaat voor het allerbeste resultaat en een grote glimlach op jouw gezicht!

Ja, wil ik ook!

Ben jij er klaar voor om je huis succesvol te verkopen? En zie jij de frisse en vernieuwende aanpak van marijke. wel zitten? Dan zijn wij graag jouw makelaar! Neem contact op via info@marijkemakelaardij.nl, een app via +31 6 10 50 34 07 of bel ons op +31 546 21 21 21 Een berichtje via social mag natuurlijk ook! Liever persoonlijk kennismaken? Stap gerust binnen voor een kopje koffie! Je vindt ons kantoor in het prachtige Twenthe Centrum, adres Twentheplein 1-3, op de 1e etage.