Ervaringen met marijke.

Huub en Ans

Marijke en Team, wij zijn onder de indruk van jullie enthousiasme en kundigheid bij de aankoop van ons nieuwe appartement, en bij de verkoop van onze woning. Wim, wat een mooie foto's heb jij gemaakt. Helga, jouw hulp was een grote geruststelling voor ons. Marijke, bedankt dat je altijd voor ons klaar stond. Je houdt altijd de grote lijn, maar ook de details in het oog. En je hebt een prachtige film gemaakt voor de verkoop van ons huis. Jullie zijn een Top-Team. Heel hartelijk bedankt voor alles. 

Een spannende tijd de verkoop van de woning!!!! Na een eerste gesprek met Marijke hadden wij een super goed gevoel. De nieuwe manier van je huis verkopen met gebruik van sociale media. Ze is eerlijk, en luistert naar de verkopers en is zeer behulpzaam. Het resultaat, ons huis echt super snel verkocht. Nogmaals bedankt voor het helpen met de verkoop van onze woning!!!!!! 

Michael en Vera

Eren en Avin

Het was voor ons een hele mooie ervaring om met Marijke en Helga te werken! Wij zijn gedurende het gehele proces volledig ontzorgd. De service en de deskundigheid waren top! Vanaf de eerste kennismaking voelde het al vertrouwd. Marijke weet ook op een hele leuke manier opdrachtgevers en kopers te benaderen. Wij willen nooit meer een andere makelaar!! 

Wij kennen deze makelaar al een tijd. Het was vanzelfsprekend dat ze ons huidige huis ook zou verkopen. Dit is het derde huis dat ze voor ons heeft verkocht. Als je haar de opdracht geeft weet je zeker dat je je huis verkoopt.

Jan en Elly

Agop en Anoush

Marijke kan makkelijk contacten leggen, door haar fijne aanwezigheid, makkelijk bereikbaar & uiteraard ook door de positieve uitstraling op sociale media kan ze snel en effectief kopers bereiken. Bovendien rechtvaardig en behulpzaam voor koper & verkoper! Wat ook heel prettig is ze kan inleven in de wensen van ons (haar klanten)!

Marijke heeft ons vanaf het begin af aan goed begeleid. Het begon met een vriendelijk kennismakingsgesprek waarbij we een rondje hebben gedaan door het huis. Marijke weet daarbij direct de woning te waarderen op haar kenmerken. Nadat we enthousiast zijn geworden over de mogelijkheden tot verkoop heeft Marijke ons eerst uitermate goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Marijke is hierbij altijd maar 1 whatsapp berichtje van ons verwijderd geweest. Zodra alles voorbereid is wordt het uiterst krachtige “social media offensief” van Marijke ingezet en wauw met wat voor resultaat!! Ook na verkoop heeft ze ons bij alle belangrijke momenten goed geïnformeerd en begeleid. Morgen krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en dat is allemaal mogelijk gemaakt dankzij de geweldige hulp van Marijke!

Tim en Wendy