Ervaringen met marijke.

Ilona en Ronald

Marijke heeft ons huis binnen een week verkocht. Door een goede social media strategie (facebook, Instagram) en Funda heeft zij dit zo snel gerealiseerd. De geadviseerde prijs strategie heeft voor ons erg goed uitgepakt: 9 bezichtigingen in 2 dagen, ruim boven de vraagprijs verkocht. Een fijne bijkomstigheid was dat we maar op 1 moment ons huis moesten 'strak trekken'. We hadden het niet beter kunnen hebben. Marijke is realistisch, eerlijk en erg fanatiek. Daarnaast altijd bereikbaar en afspraak is afspraak. Dat is precies wat wij zochten in een makelaar.

Wouter en Sarien

Op het moment dat we Marijke van marijke. makelaardij gebeld hadden ging alles super snel. Marijke heeft ons eerst geadviseerd met betrekking tot de aankoop van ons nieuwe huis en daarvoor de onderhandelingen gedaan wat naar volle tevredenheid verlopen is. Daarna moest Marijke snel schakelen omdat ons huidige huis ook in de verkoop moest, ook dit kun je voor de 100% aan Marijke van marijke. makelaardij overlaten. Marijke heeft verstand van zaken, schakelt snel, regelt alles tot in de puntjes, geeft snel en goed antwoord op vragen en neemt eventuele twijfels bij je weg! Ze heeft alle kennis die je van een makelaar mag verwachten. Tevens is Marijke gezellig in de omgang, aardig en spontaan. Mochten we ooit nog eens gaan verhuizen bellen we zeker weer opnieuw met Marijke!

Remco en Ellen

Marijke is een gedreven en bekwame en uitermate betrokken makelaar. Weet van de hoed en de rand. Adviseert, zet je als verkoper/koper op scherp en is rechtdoor zee. Een fijne makelaar! Door haar advies en deskundigheid hebben we ons huis goed en snel verkocht. Ik beveel haar zeker aan! Dus verkoop of koop je huis met Marijke!

Léon en Jet

Marijke is een TOPPER! Op onze zoektocht naar een huis maakten we vanwege een bezichtiging kennis met deze topper. Na de bezichtiging wisten we weliswaar dat dit niet ons huis zou gaan worden, maar in elk geval wisten we ook dat we deze dame met haar betrokken, inspirerende, kundige en toegankelijke houding als onze aankoopmakelaar zouden gaan vragen. Dit bleek een zeer goede keuze! Marijke is een echte terrier, die niet loslaat waar anderen al lang en breed afgehaakt zijn, en heeft voor ons, als enige in het te verkopen blok, een mooi bedrag van de aankoopprijs afgekregen! Deze vakvrouw is haar geld dubbel en dwars waard, en wij bevelen haar van HARTE aan. Dus ook bij aankopen: marijke. makelaardij!

 

Monica

Marijke brengt makelaar zijn to the next level. Ze heeft enorm veel kennis van haar vak door jarenlange ervaring en weet er ook nog een moderne draai aan te geven. Vol passie werkt ze voor haar klanten en dat zie je terug op alle vlakken. Ze is duidelijk, houdt je goed op de hoogte tijdens het verkoopproces wat eindigt in tevreden verkopers en kopers! Echt een topper!

 

Ernst

Één stoplicht springt op rood.. maar bij Marijke staat het altijd op groen! Marijke is super bereikbaar, neemt meteen contact op als er nieuws is en ging zo samen met mij vol gas op weg naar de verkoop van mijn woning. Daarbij is ze punctueel en betrouwbaar; afspraak is afspraak, maar ze gaat ook integer om met zaken die niet zwart op wit vastliggen. Uniek aan Marijke is haar gigantische social media netwerk. Daardoor waren er al bezichtigingen voor mijn woning gepland, nog voordat 'ie op Funda zichtbaar was. Door de doortastendheid van Marijke was mijn woning daarna binnen een paar dagen verkocht. Zoek je een makelaar in Almelo? Kijk dan niet verder, maar bel/mail/app Marijke!