Je woning kopen met marijke. makelaardij

Met marijke. vind je woongeluk.

Of een huis precies het huis is dat je zoekt dat weet alleen jijzelf. Dat is het moment waarop je een woning binnenstapt en voelt: ‘Dit is het!’ Dat noemt marijke. woongeluk. En dat gevoel heeft niet alleen te maken met het gebouw, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Dat weten we als geen ander, dat is ons vak. Daar helpen we je graag mee. Vertel ons je woonwensen en we gaan met je mee op zoek.

marijke. kent de markt.

Kom je van buiten Almelo? Dan is het extra belangrijk om een lokale makelaar te kennen. Deze stad heeft geen geheimen voor marijke. Waar is het leuk wonen? Waar staan de jaren dertig woningen in Almelo en welke wijk is duurzaam ingericht?

Hoeveel slaapkamers wil je? Klushuis of helemaal af? Vertel ons al je woonwensen. Ga samen met marijke. op zoek naar jouw woning.

Houd je hoofd koel.

Heb je de woning gevonden waarmee al jouw woonwensen worden vervuld? Dan is de verleiding groot om direct over te gaan tot actie. Na een lange speurtocht wil je in deze vliegensvlugge woningmarkt niet misgrijpen! Begrijpelijk, maar niet altijd verstandig. Als aankoopmakelaar zorgt marijke. dat je tijdens de onderhandelingen je hoofd koel houdt. Zo helpen we je op dit bijzondere moment om deze buitenkans te grijpen onder alleen de allerbeste voorwaarden. Die onderhandelingen, die doe je samen met marijke.

Vanaf de 2e bezichtiging op pad met marijke.

Ons pas inschakelen bij de 2e bezichtiging kan ook! De eerste keer doe je graag zelf. Ontdek of de woning goed voelt als je binnenstapt. En weet je het zeker. Voel je ‘Dit is het!’, dan schakel je marijke. in.

marijke. regelt alles.

Een huis kopen klinkt simpel, maar er komt een hoop bij kijken. Afspraken plannen, de woningen bezichtigen, waardebepaling, scherp onderhandelen, bouwkundige checks aanvragen, controleren van de koopovereenkomst en de akte van levering op laten maken door de notaris. Het is niet niks! En het is fijn als die belangrijke stappen worden gedaan door een makelaar die enkel jouw belangen voor ogen heeft. Iemand die je adviseert en kan wijzen op bijzonderheden en gebreken.

Laat marijke. je dit allemaal uit handen nemen. Wij onderhouden al het contact met de verkopende partij, zodat jij je kunt focussen op je nieuwe huis en het regelen van de financiering. Kunnen we trouwens ook in adviseren!

Ja, dit wil ik!

Enthousiast geworden over de aanpak van marijke.? Dan zijn we graag jouw makelaar en zetten
we onze passie en netwerk voor je in! Stuur ons een berichtje via info@marijkemakelaardij.nl,
een app via +31 6 10 50 34 07 of bel ons op +31 546 21 21 21. Een berichtje via social mag natuurlijk ook!