Het Stads Huis, Almelo

Status Open huis
Vraagprijs vanaf € 350.000 k.k.
Type Appartement
Ligging in centrum
Bouwjaar 2023

Waar ambtenaren vroeger jouw paspoort klaarmaakten en vergaderden over de koers van Almelo is nu een nieuwe woon- en leefomgeving ontstaan: Het Stads Huis. Het oude stadhuis is getransformeerd naar een prachtig woongebouw met unieke stadswoningen, appartementen, maisonnettes en lofts met balkon tot buitenterras. Allemaal zeer compleet opgeleverd. Hier geniet je van ongekend comfort en luxe in een bijzonder en multifunctioneel gebouw, geschikt voor jong en oud.

In het Stads Huis zijn er nog een aantal woningen en appartementen per direct beschikbaar. Je hebt de keuze uit twee penthouses, 2 maisonnettes, 3-kamerappartementen en één laatste stadswoning.

De 2-laagse stadswoning bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping, heeft 2 slaapkamers en een loggia plus een zonnige tuin op het zuidwesten. Dit pareltje is al voorzien van fraaie PVC vloeren en smaakvolle wandafwerking.

De twee luxe penthouses, de crème de la crème van Het Stadshuis, liggen op de 7e verdieping. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een groot dakterras en 2 parkeerplaatsen woon je hier letterlijk en figuurlijk op niveau.

Of wat dacht je van een maisonnette of een 3-kamerappartement op de 2e t/m de 5e verdieping? Met een woonoppervlakte van circa 88 m2 (exclusief buitenruimte) tot maar liefst 172 m2. Aan jou de keuze!

Wist je dat de woningen standaard voorzien zijn van een berging in de kelder van het complex én minimaal één parkeerplaats in de parkeergarage Stadsbaken? Pakketjes in de bringme box laten afleveren behoort tot de mogelijkheden.

Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kun je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!

En om het je nog makkelijker te maken is het sanitair en het tegelwerk al voor je gekozen in een smaakvolle en tijdloze afwerking. Let op; ook de keuken is bij de koopsom inbegrepen. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is de kleur van de keukenfrontjes, greepjes en het werkblad. Dit kun je zelf regelen bij de showroom van Voortman Keukens in Rijssen en de keuken wordt geplaatst wanneer jij dat wilt.

Koopsommen zijn vanaf € 350.000 k.k.

Kortom, wanneer kom je kijken? Bel, mail of app ons gerust om te informeren naar de nog beschikbare appartementen. 

Maak direct een afspraak

Meer foto's