Het Baken, Almelo

Status Nieuw
Vraagprijs vanaf € 325.000 k.k.
Type Appartement
Ligging in centrum
Bouwjaar 2023

Waar ambtenaren vroeger jouw paspoort klaarmaakten en vergaderden over de koers van Almelo is nu een nieuwe woon- en leefomgeving ontstaan: Het Stads Huis. Het oude stadhuis is getransformeerd naar een prachtig woongebouw met unieke stadswoningen, appartementen, maisonnettes en lofts met balkon tot buitenterras. Allemaal zeer compleet opgeleverd. Hier geniet je van ongekend comfort en luxe in een bijzonder en multifunctioneel gebouw, geschikt voor jong en oud.

In het Stads Huis zijn er nog enkele woningen en appartementen per direct beschikbaar. Je hebt de keuze uit twee penthouses, maisonnettes, 3-kamerappartementen en één stadswoning.

De 2-laagse stadswoning bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping, heeft 2 slaapkamers en een loggia plus een zonnige tuin op het zuidwesten.

De twee luxe penthouses liggen op de 7e verdieping. Met 3 slaapkamers, een dakterras en 2 parkeerplaatsen woon je hier letterlijk en figuurlijk op niveau.

Of wat dacht je van een maisonnette of een 3-kamerappartement op de 2e t/m de 5e verdieping? Met een woonoppervlakte van circa 82 m2 tot maar liefst 172 m2. Aan jou de keuze!

Wist je dat de woningen standaard voorzien zijn van een berging in de kelder van het complex én een parkeerplaats in de parkeergarage Stadsbaken? Pakketjes in de bringme box laten afleveren of even snel een deelauto reserveren behoort ook tot de mogelijkheden.

Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kun je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!

Wil je lekker fietsen maar is onverhoopt je fiets kapot? In de kelder van het Stads Huis zit een pick-up point. Gratis haal en breng service voor reparatie en fietsverhuur.

En om het je nog makkelijker te maken is het sanitair en het tegelwerk al voor je gekozen. Ook de keuken is bij de koopsom inbegrepen. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is de kleur van de keukenfrontjes, greepjes en het werkblad. Dit kun je zelf regelen bij de showroom en de keuken wordt geplaatst wanneer jij dat wilt.

Prijzen vanaf € 325.000 k.k.

Kortom, wanneer kom je kijken?

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's