Veilig je huis kopen en verkopen met marijke.

Ook wij krijgen uiteraard veel vragen van onze klanten, van woningzoekenden en bezorgde Almeloërs of de huidige situatie impact heeft op de woningmarkt in Almelo. Begrijpelijk! 

Wij hebben diverse maatregelen genomen om jouw en onze veiligheid te waarborgen. Hierbij volgen wij nauwgezet de RIVM richtlijnen op alsmede vanuit de branchevereniging. Verder kijken we continu naar nieuwe mogelijkheden om zo veilig en toch zo leuk mogelijk onze dienstverlening voort te zetten.

We hebben een aantal terugkerende vragen voor je uitgelicht alsmede onze aanpak. 

#BeSafe. Samen kunnen we een verdere verspreiding voorkomen!

Is het in deze tijd veilig en verstandig om je huis te verkopen of een huis te kopen?

Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen met JA te beantwoorden. Uiteraard begrijpen we dat er veel afhangt van de persoonlijke omstandigheden maar de woningmarkt in Almelo is volop in beweging. Woningen worden nog steeds te koop aangeboden en verkocht. 

Het aanbod aan woningen is en blijft schaars waardoor onze verwachting is dat de huizenprijzen niet snel zullen dalen. Daarnaast zijn de hypotheek rentes en voorwaarden ondanks een lichte stijging nog steeds historisch laag. 

Is een woning kopen of verkopen wel veilig?

We hebben veel maatregelen genomen om zowel voor verkoper als koper een veilige situatie te creëren. Op deze manier blijft het bijvoorbeeld mogelijk om woningen te bezichtigen. Een belangrijk en vaak emotioneel moment weten we bij marijke. Uiteraard zetten we verder zoveel mogelijk online en social middelen in om zowel koper als verkoper goed op de hoogte te houden van het proces.

#BeSafe met marijke.

Bel, mail of app marijke. indien je nog meer vragen of opmerkingen hebt. We helpen je graag!
 

Veilig kopen en verkopen met  marijke.

We zijn bereikbaar via onze social kanalen, telefoon, mail en What’s App

Houd onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor het meest recente aanbod. Bij marijke. is het altijd social first.

Check de aankondiging en live bezichtigingen op FB en Insta om een goede indruk te krijgen van de woning

Bezichtigingen gaan door en doen we op veilige afstand en uiteraard volgens de geldende richtlijnen

NIEUW bij marijke.: het is zelfs mogelijk om Face Time Visits met marijke. te plannen. Je loopt met maximaal 2 personen door de woning en wordt hierin door marijke. via FaceTime begeleid.

Bij marijke. doen we er alles aan om te zorgen dat jij met een grote glimlach op je gezicht bij de sleuteloverdracht zit!

 

Bekijk meer tips