Oktober is woonmaand bij marijke. makelaardij

Eindelijk! Het is weer oktober. En oktober is woonmaand. Zoals je begrijpt een maand waar we bij marijke. gek op zijn! Want deze maand krijg je van alle kanten inspiratie voor de inrichting van je (nieuwe) woning. Dat noemen we bij marijke. #woongeluk

Nieuwe woontrends

Ieder jaar in oktober zijn er diverse beurzen waar de woontrends voor het nieuwe jaar worden gepresenteerd. Ontdek met ons de nieuwste designs en andere woon noviteiten op de Dutch Design Week in Eindhoven of check regelmatig de website van VT wonen. Kijk als huizen- en woonliefhebber je ogen uit. De nieuwste meubels, stijlen, kleuren en merken. Als je binnenkort een nieuw huis mag inrichten is het natuurlijk extra leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trend!

Interieur shoppen

In oktober hebben heel veel interieur- en designwinkels een extra uitgebreide collectie en mooie aanbiedingen. Een goed moment dus om op pad te gaan voor die te gekke interieur eyecatcher, comfy bank of dat prachtige vloerkleed voor in je nieuwe living. Bezoek in Almelo de diverse woonwinkels, want die hebben we volop!

Nog een tip van marijke.: heel veel interieur items uit het programma 'vt wonen - weer verliefd op je huis' komen van Eijerkamp in Zutphen. Inspiratie voor elke woonstijl en ieder budget.

Inrichten maar

En als je dan vol inspiratie zit en de meest toffe items hebt gescoord, dan is het tijd om je fijne huis (opnieuw) in te richten. Je eigen thuis te maken.

Heb je zelf nog leuke tips voor woon- of interieurwinkels in de buurt van Almelo?

Tip marijke. via Facebook of Instagram. Bij marijke. vinden we het leuk om nieuwe hotspots te ontdekken! 

Bekijk meer tips