De aanpak van marijke. makelaardij

Het wordt ons regelmatig gevraagd; wat is de aanpak van marijke. bij de verkoop van ons huis? En het antwoord is eigenlijk heel simpel: marijke. verkoopt geen huis, maar een beleving. Een huis is namelijk veel meer dan een locatie, stenen en glas. Bij een huis moet je een goed gevoel hebben. En dat goede gevoel begint al bij de eerste indruk, dat weten we bij marijke.

Persoonlijk en betrokken

Een huis kopen of verkopen doe je maar een paar keer in je leven. En dat is spannend. Het is dus extra belangrijk dat de makelaar die je begeleidt in dit proces goed luistert naar je wensen, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Het lijkt heel vanzelfsprekend maar in de praktijk gebeurt dit te weinig tussen makelaar en opdrachtgever. marijke. brengt daar verandering in. En als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen we voor een uitgekiend verkoop- of aankoopadvies. Bij marijke. doen we er alles aan om te zorgen dat jij met een grote glimlach op je gezicht bij de sleuteloverdracht zit.

Moderne aanpak

Bij marijke. doen we het bij de verkoop van een huis nét even anders. Geen standaard brochure of eenvoudige vermelding op Funda. Maar juist met een verfrissende en creatieve social campagne gaan we op zoek naar de perfecte match. marijke. is meer dan een makelaar. Zie ons ook als marketeers. Want een optimale marketing in combinatie met een gedreven aanpak, hoge inzet, grote enthousiasme zorgt voor het beste resultaat. Hoe marijke. dat doet? Anders dan de rest!

Geen kenmerken, maar een goed verhaal

Wij geloven ook niet in een opsomming van kenmerken van een woning, maar vertellen liever het verhaal. Het verhaal over het huis, de wijk en de fijne plekjes in de tuin. Over wat dit zo’n fijne stek maakt om te wonen. Over de stad Almelo. Over die dingen in en rondom de woning die zorgen voor woongeluk, zoals we dat bij marijke. noemen.

Niets is belangrijker dan de eerste indruk. Dat geldt ook als je aan het zoeken bent naar een nieuw huis. En dat weten we bij marijke. ook. Daarom maken we nooit zomaar even snel foto’s van een woning. We stylen de kamers, kiezen voor het juiste licht en schieten dan de perfecte plaatjes om potentiële kopers te verleiden. Hoe dat eruitziet kun je bekijken op onze Instagram pagina.

Slim prijzen

Wat is een huis waard? De woningmarkt lijkt elke week weer anders, wat betekent dat we scherp moeten zijn hoe een woning in de markt te zetten. Wat is de beste strategie want geen verkoop is hetzelfde. We werken bijvoorbeeld graag met vanaf prijzen ipv met vastgestelde vraagprijzen. Zo vergroten we de kans op een succesvolle verkoop.

Persoonlijk contact

Omdat we bij marijke. begrijpen dat je heel graag goed op de hoogte bent van alles dat er speelt bij de aan- of verkoop van je woning, zorgen we bij marijke. dat we je steeds informeren. Niet via officiële brieven en lange e-mails, maar gewoon via WhatsApp of met een belletje. Persoonlijk en dichtbij. Bij marijke. pakken we het dus net even anders aan dan andere makelaars.

Wil jij je huis verkopen? Of ben je op zoek naar je droomhuis in de omgeving van Almelo? En spreekt onze verfrissende aanpak je aan? Neem dan contact op met marijke. Bellen, mailen en WhatsAppen, het mag allemaal. We zijn graag jouw makelaar! Check onze website voor meer info!

Bekijk meer tips