Nijreesweg 1, Almelo

Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 559.500 k.k.
Type Vrijstaande woning
Ligging in woonwijk, vrije ligging
Bouwjaar 1995
Woonoppervlakte 157 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Dit prachtig vrijstaand huis op een fraaie plek aan de rand van een jonge woonwijk Nijrees-Noord is een voltreffer voor jou en je gezin! 

De woning, gebouwd in 1995, heeft een uiterst smaakvolle afwerking, is alle jaren met enorm veel zorg & liefde onderhouden, beschikt o.a. over 3 riante slaapkamers op de 1e verdieping, een zolder met de mogelijkheid voor een 4e kamer én een prachtige aanbouw van circa 18 m2 (met eigen entree) grenzend aan de keuken-bijkeuken geschikt voor diverse doeleinden!  

De moderne keuken is de place to be om feestmaaltijden of heerlijke borrelplankjes op tafel te toveren en met mooi weer kan je dit voortzetten in de prachtige tuin, die rondom de woning loopt en een groene oase biedt van rust en privacy. Dankzij de gunstige zonligging kun je tot in de late uurtjes relaxen. 

Geniet binnenshuis van de royale woonkamer, die dankzij o.a. de erker en mooie raampartijen baadt in natuurlijk licht. De woonkamer geeft dankzij de openslaande terrasdeuren directe toegang tot het zonneterras. De luxe badkamer (2023) is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit; alles aanwezig om comfortabel de dag te beginnen en te eindigen. 

Ook is gedacht aan energiebesparende voorzieningen. De bouwperiode van de woning kenmerkt zich al voor veel aandacht aan isolatie, hieraan is o.a. toegevoegd 17 zonnepanelen (leveren circa 2700 Wp).

Parkeren is geen enkel probleem! De riante oprit biedt eenvoudig ruimte voor minstens 3 of 4 auto's. Niet te vergeten: de in spouw opgetrokken vrijstaande garage van maarliefst circa 28 m2. Je auto parkeren of je hobby uitoefenen is nog nooit zo eenvoudig geweest! 

Tenslotte de locatie: dit plekje is een mooie combinatie van een kindvriendelijke omgeving met de gemakken van scholen, de Almelose uitvalswegen en het groene buitengebied van ‘t Nijreesbos.

Wordt dit jouw droom (gezins-) woning? 

Vergeet je niet onderstaande video te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's