Nijreesmiddenweg 33, Almelo

Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 499.000 k.k.
Type Vrijstaande woning
Ligging rustig, in woonwijk
Bouwjaar 2000
Woonoppervlakte 149 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Modern – vrijstaand geschakeld – ultiem gezinshuis - luxe – royaal – duurzaam – relaxed – rust. 

Losse termen. Maar deze smelten samen achter de voordeur van dit mooie object.

Kom kijken en stap hier jouw droomwoning binnen! Niet alleen het wonen op deze locatie aan de rand van ’t Nijrees zorgt voor liefde op het eerste gezicht, ook binnenshuis zorgt het geheel voor een hoog niveau aan wooncomfort. 

Door de woonoppervlakte van ca. 149 m2, een fraaie en verlengde berging/garage met bijkeuken, een prachtig aangelegde tuin en een ruime eigen oprit komen alle woonwensen voor jou en je gezin op deze plek samen. Bovendien is deze (middels garage geschakeld) vrijstaande woning met zorg onderhouden en op diverse punten bijzonder smaakvol gemoderniseerd. 

Kortom, deze wil je niet missen!

Het woonhuis is uitgerust met o.a. 4 comfortabele slaapkamers, een separate kleedkamer, moderne badkamer, een prachtige keuken met aangrenzende eetgedeelte en een ruim bemeten woonkamer met fraaie raampartijen.

Comfort en energiebesparende middelen: de woning is gebouwd in 2000, wat betekent een woonhuis met uitstekende isolatievoorzieningen. Aanvullend heeft de huidige eigenaar de woning uitgerust met 13 zonnepanelen (ca. jaaropbrengst 3400 kWh)

Locatie Buitenplaats ’t Nijrees: deze wijk is geliefd bij zowel starters als (jonge) gezinnen. Het is hier rustig en fijn wonen met het groene buitengebied van 't Nijreesbos op steenworp afstand, terwijl de stedelijke voorzieningen zeer makkelijk te bereiken zijn. Binnen ca. 12 minuten op de fiets ben je in het stadscentrum van Almelo of binnen enkele minuten zit je op de snelweg (A35 en A1). 

Ben je er klaar voor om deze parel te bezichtigen? We geven je graag een rondleiding!

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's