Jan Tooropstraat 94, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Type Tussenwoning
Ligging ligging in woonwijk, rustig
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte 90 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Een ruime tussenwoning in de fijne woonwijk Ossenkoppelerhoek. 

Fijn omdat deze lekker groen is, breed opgezet, eenheid in het straatbeeld en genoeg speelruimte in de directe omgeving voor de kinderen. Deze leuke gezinswoning is onder andere uitgebouwd, voorzien van vernieuwde hardhouten ramen en kozijnen inclusief isolatieglas, telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een middels 2e vaste trap te bereiken ruime bergzolder met zoveel mogelijkheden en met een ruime achtertuin gelegen op het noordwesten is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. 

Vanuit de keuken is een berging-bijkeuken inpandig te bereiken, ook heb je de beschikking over een vrijstaande stenen berging in je achtertuin. Ideaal voor je de fietsen of andere grote spullen, want met het pad achterom inclusief afgesloten poort is je achtertuin uitstekend bereikbaar! De achter- en voortuin zijn overigens onderhoudsvriendelijk aangelegd. 

De omgeving is uitstekend voor jong en oud! Je woont hier vlakbij het winkelcentrum Vincent van Goghplein voor alle dagelijkse boodschappen, basisscholen vind je ook om de hoek! 

Werk je buiten Almelo? Geen probleem, via de uitvalswegen ben je binnen no time op de snelweg!

Wanneer kom je kijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's