Jan Janslaan 80, Almelo

Status Nieuw
Vraagprijs € 229.500 k.k.
Type Tussenwoning
Ligging ligging in woonwijk, rustig
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 116 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Een te gek huis op een geliefde plek voor het begin van jouw woonavontuur! 

De ligging van de woning is nagenoeg aan het einde van de straat, waardoor je extra rustig en veilig woont.

Tegelijkertijd is alles wat je nodig hebt binnen handbereik! De (Plus) supermarkt, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen bevinden zich allemaal op korte afstand van de woning. Wil je naar de stad voor een gezellige lunch? Geen probleem, je bent er in slechts circa 6 minuten op de fiets. 

Parkeren is geen probleem. Voor jezelf, visite en familie biedt de straat voldoende parkeermogelijkheden aan de voorzijde van de woning. 

Dit mooie object is niet alleen een perfecte starterswoning maar ook een uitstekende gezinswoning! 

We tellen 3 fijne slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping. Op zolder vind je eveneens een volwaardige slaapkamer met dakkapel, dat maakt in totaal 4 prachtige slaapkamers! 

De achtertuin is heerlijk ruim, gelegen op het zuiden waar je kunt genieten van de zon op elk moment van de dag. Laat de zomer maar komen! De stenen berging is perfect voor het stallen van je fiets(en) en andere spullen, bereikbaar via eigen achterom. 

Kortom, met een perceeloppervlakte van 165 m2 en een woonoppervlakte van circa 116 m2 is er voldoende ruimte voor het hele gezin! 

*De eigenaar beschikt ook over een garagebox aan de Reuvekamplaan. Deze wordt separaat te koop aangeboden! 

Kom je snel kijken?

**Vergeet je niet ook de video te bekijken voor de live-bezichtiging? Check dit op onze eigen website of op Funda onder kopje "video". 
 

Maak direct een afspraak

Meer foto's