Ampsen 20, Almelo

Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 239.500 k.k.
Type Tussenwoning
Ligging aan woonerf, woonwijk, rustig
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 127 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Welkom bij deze leuke tussenwoning gelegen aan een rustig woonerf met uitsluitend bestemmingsverkeer!

Deze woning in de wijk Schelfhorst is zo’n prettige plek voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar rust, ruimte en comfortabel wonen. 
Met een vrije ligging aan de voorzijde inclusief speelvoorzieningen voor de kleintjes, geniet je ook aan de achterzijde van voldoende vrijheid. 

En ben je een zonliefhebber? Dan zit je hier goed dankzij de ligging van de achtertuin op het westen! De hele middag ben je verzekert van zonnestralen in je tuin. Toch behoefte aan schaduw? De overkapping biedt je alle beschutting.

Met een woonoppervlakte van circa 127 m2 heb je aan ruimte geen gebrek. De woning beschikt o.a. over een ruime living beneden, telt in totaal 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e slaapkamer op de zolderverdieping. Geniet daarom niet alleen van de vrijheid buitenshuis maar laat je ook verrassen door de comfortabele leefruimtes in huis!

De huidige eigenaren wonen hier ruim 21 jaar met veel plezier, kunnen je daarom als geen ander vertellen hoe leuk deze tussenwoning en omgeving is. De oorspronkelijke kozijnen zijn vervangen en geheel voorzien van kunststof inclusief hr++ beglazing. Met een energielabel B heb je een uitstekende basis om hier je woongeluk te vinden!

Locatie: Scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen zijn vlakbij. En het winkelcentrum De Schelfhorst is ook nog eens binnen no time te vinden. Hier kun je voor vrijwel alles terecht. Ideaal toch?

Dus, wanneer zien we jou bij de Ampsen 20?

Maak direct een afspraak

Meer foto's