Jan Janslaan 100, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 175.000 k.k.
Type Hoekwoning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Woonoppervlakte 117 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Welkom in de prachtige woonwijk Haghoek, waar we een interessante hoekwoning te koop hebben die grondig gerenoveerd dient te worden. Met veel liefde en aandacht heeft het alle potentie om er een droomhuis van te maken!

De ruime woning heeft een woonoppervlakte van ca. 117 m2 en telt in totaal 4 slaapkamers, wat dit huis ideaal maakt voor gezinnen!

De woning beschikt over een tuin gelegen op het zonnige zuiden, waar je kunt genieten van de zon op elk moment van de dag.

De perceeloppervlakte is maar liefst 272 m2, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin.

Bovendien is er een vrijstaande stenen garage aanwezig die uitstekend geschikt is voor het stallen van je fietsen, tuingereedschap en andere grote spullen.

De ligging van de woning is nagenoeg aan het einde van de straat, waardoor je extra rustig en veilig woont. Tegelijkertijd is alles wat je nodig hebt binnen handbereik! De (Plus) supermarkt, scholen en sportvoorzieningen bevinden zich allemaal op korte afstand van de woning. Wil je naar de stad voor een gezellige lunch? Geen probleem, je bent er in slechts 6 minuten op de fiets.

Parkeren is natuurlijk geen probleem, dit kan eenvoudig op je oprit! Voor visite en familie biedt de straat voldoende parkeermogelijkheden aan de voorzijde van de woning.

Kortom, dit zou zomaar een perfect kans kunnen zijn om je handen uit de mouwen te steken en er je ideale hoekwoning van te maken, helemaal zoals jij dit wilt!

 

 

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's