Herman Kruyderlaan 31, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 289.000 k.k.
Type Hoekwoning
Ligging ligging in woonwijk, rustig
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte 107 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Wat een fijn huis op een leuke plek hebben we hier! Deze fraaie hoekwoning heeft zowel binnen- als buitenhuis genoeg pluspunten om jouw hart te veroveren. 

Om te beginnen is dit leuke object op zowel de begane grond en 1e etage GE.WEL.DIG uitgebouwd en smaakvol gemoderniseerd waardoor er prachtige leefruimtes zijn ontstaan. 

En de prettige en kindvriendelijke buurt Beeklust bezorgt je een gevoel van thuiskomen. We treffen hier uitsluitend bestemmingsverkeer! 

Stel je eens voor, na een dag werken kom je thuis. De lente is begonnen en de dikke winterjas heb je niet meer nodig. Eindelijk iets aangenamere temperaturen. Bij binnenkomst hang je je zomerjas aan de kapstok en loopt de woonkamer binnen. Je zet in de keuken een kopje koffie en ondertussen zet je de schuifpui nog een stukje ‘open’, muziekje aan en bereid je een gezonde maaltijd. Na het tafelen met je partner en/of gezin installeer je je op de bank. Eerst even relaxen en niets doen. 

De besloten en onderhoudsvriendelijke tuin met een geweldige overkapping is een fijne plek om te genieten in het vroege voorjaar tot en met de mooie na-zomerdagen. 

Dankzij de 3,35 m uitbouw is er een leefkeuken van maar liefst circa 27 m2 gerealiseerd en beschik je op de 1e verdieping eveneens over zo veel meer ruimte dan gebruikelijk bij deze woningen in de straat. De 3 mooie slaapkamers (waarbij de hoofdslaapkamer is uitgerust met een walk in closet), een smaakvolle badkamer en een bergzolder (middels vaste trap te bereiken) bieden voldoende mogelijkheden om als gezin hier fijn te wonen. 

De ruimte in huis is één, energiezuinig is een tweede; daar is ook zeker aandacht aan besteed! De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen, aluminium schuifpui met HR++ beglazing, geïsoleerde begane grond vloer inclusief vloerverwarming, tenslotte liggen er nog 10 zonnepanelen op het dak! 

Parkeren? Met een oprit inclusief carport is er parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto's. Bovendien zijn er voldoende parkeervoorzieningen voor de woning aanwezig. Kortom, een geweldige spot voor zowel starters als (jonge) gezinnen! 

Wanneer kom je kijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's