De Eik 40, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 259.000 k.k.
Type Hoekwoning
Ligging in woonwijk, vrije ligging
Bouwjaar 1975
Woonoppervlakte 119 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Zo’n te gekke hoekwoning als dit vind je niet zomaar!

Een op en top gezinshuis waar je niet alleen de liefde en aandacht voelt in het afwerkingsniveau maar ook nog eens veel aandacht is besteed aan energiebesparende middelen. 

Zo is de woning geheel voorzien van vernieuwde kunststof kozijnen inclusief HR++ beglazing, is er dak- en spouwisolatie uitgevoerd én wat denk je van de 8 zonnepanelen met een verwachte jaaropbrengst van ca. 2600 kWh? Het resultaat is dat dit gave object beschikt over een energielabel A. Super toch? 

Met 3 geweldige slaapkamers op de 1e etage, een zolder met alle mogelijkheden voor een 4e (slaap)kamer, een moderne badkamer, een royale living inclusief een nette open keuken, is dit de perfecte plek om als starter of als jong gezin te genieten van 119 m2 woongeluk.

Wacht, er is nog zo veel meer te vertellen..! Je geniet niet alleen binnenshuis van ruimte en rust, de mooie, groene tuin gelegen op het zuidoosten zal je zo veel plezier brengen dankzij de geboden vrijheid aan de achterzijde. Geen achterburen maar uitzicht op mooie bomen waardoor privacy in de tuin is gewaarborgd.

Parkeren? Dit kan uitstekend op het parkeerpleintje direct voor de deur! 

Tenslotte de locatie: De populaire wijk Schelfhorst staat garant voor plezierig wonen. Want hier woon je met groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen en niet te vergeten het winkelcentrum (met speciaalzaken) voor de dagelijkse boodschappen; alles is op loop-/of fietsafstand bereikbaar. 

Wil je een terrasje pakken in de stad, dan spring je op de fiets en ben je binnen een 10 minuten in hartje centrum. Wat wil je nog meer? 

Kortom, ben jij klaar om je leven een upgrade te geven? De Eik 40 wil je echt niet missen.

Vergeet je ook niet onderstaande video-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's