Reggestraat 16, Almelo

Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Type Helft van dubbel woonhuis
Ligging ligging in woonwijk, centraal
Bouwjaar 1950
Woonoppervlakte 107 m2
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Je bent op slag verliefd op een woning waar je toevallig langsrijdt. Na flink zoeken is daar ineens een prachtige eengezinswoning met ruime tuin en eigen oprit. Of die oude boerderij… daar heb je jezelf in gedachten altijd al zien wonen. Iedereen heeft zijn eigen woonwensen, ideeën en dromen. Zijn eigen verhaal.

De Reggestraat 16 is zo’n typische woning die jou dit verliefde gevoel kan brengen en een mooie woontoekomst kan bieden; voor jou en je (jonge) gezin. Wonen op deze locatie betekent rustig en vrij wonen, je hebt immers alleen te maken met bestemmingsverkeer. En dankzij de centrale ligging ten opzichte van o.a. het centrum vind je op deze plek alles wat je nodig hebt; winkels, scholen, Almelose uitvalswegen maar ook de prachting omgeving van de Gravenallee. 

Niet alleen de plek is bijzonder, profiteer van 3 mooie woonlagen met in totaal 4 slaapkamers en een prachtig, kleurrijke achtertuin gelegen op het zuidoosten inclusief zonneterras én een romantische loungeplek achter in de tuin dankzij een mooie overkapping. Dit zou zomaar een perfecte spot kunnen zijn om de hele zomer te genieten in de buitenlucht met elkaar. 

Deze fraaie helft van dubbel woonhuis zorgt vanaf de voordeur voor een blij gevoel want dit leuke object ademt direct sfeer, is met zorg onderhouden en recent voorzien van (deels) kunststof kozijnen inclusief HR++ beglazing en maar liefst 11 (parallel geschakelde) zonnepanelen met een  jaaropbrengst van circa 4100 kWh. 

Parkeren? De oprit biedt de mogelijkheid voor minimaal twee auto’s. Daarnaast beschik je over een geweldige garage waar eveneens ruimte is voor een auto. De garage is opgesplitst en heeft een prettige (extra) oppervlakte van ca. 12 m2 waardoor deze ruimte voor verschillende doeleinde kan dienen. Momenteel ingericht als een thuiswerkplek maar wellicht ook als functie van praktijk/salon aan huis! 

Kom je snel kijken?

Vergeet je ook niet onderstaande video-bezichtiging te bekijken?

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's