Poortmanstraat 33, Almelo

Status Onder bod
Vraagprijs € 449.000 k.k.
Type Helft van dubbel woonhuis
Ligging in woonwijk, kindvriendelijk, rustig
Bouwjaar 2013
Woonoppervlakte 152 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Wij zijn blij! We voelen zo veel liefde voor deze helft van dubbel woonhuis, want dit is een ultieme gezinswoning! 

Deze parel van circa 152 m2 woongeluk is gebouwd in 2013, ten tijde van de bouw met 2.40m verlengd, smaakvol afgewerkt, optimaal geïsoleerd en gelegen op een prachtig punt in de gewilde wijk Nijrees-Noord. 

Wandel hier binnen en ontdek prachtige woonlagen met boven riante slaapkamers en een heerlijke badkamer waar je volledig tot rust zult komen. 

Beneden treffen we een fantastische, open living waarbij wonen, eten en koken perfect in elkaar blenden. Kook de sterren van de hemel in de luxe leefkeuken en geniet van de buitenlucht in je achtertuin gelegen op het zuid(westen). Bovendien kun je comfortabel parkeren op je eigen oprit met carport en is er voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. De aangebouwde stenen garage (circa 5.85m x 3.12m) is perfect voor het stallen van o.a. je fietsen en andere grote spullen. 

Kortom, hier komen alle woonwensen samen! 

Locatie: Nijrees-Noord is een buurt met een vriendelijke uitstraling en divers woningaanbod waar jong en oud hand in hand gaan. Deze jonge woonwijk met speelvoorzieningen voor de kleinsten heeft een uitstekende ligging. Het groene buitengebied van ‘t Nijreesbos ligt vlakbij en binnen enkele minuten zit je op de snelweg of haal je je boodschappen bij verschillende supermarkten. 
Tenslotte is het stadscentrum goed te bereiken; stap op de fiets en ca. 12 minuten ben je waar je zijn moet. 

Ben je er klaar voor om deze perfecte gezinswoning te bezichtigen? We geven je graag een rondleiding!

Vergeet je ook niet onderstaande video-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's