Kortenvoortstraat 3 , Almelo

Vraagprijs € 369.000 k.k.
Type Helft van dubbel woonhuis
Ligging in woonwijk, kindvriendelijk
Bouwjaar 1961
Woonoppervlakte 152 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Yes! Op naar de Haghoek, want hier vinden we een geweldig half vrijstaand woonhuis met talloze mogelijkheden!

Dit oh zo fijne, half vrijstaand woonhuis met ruime garage uit bouwjaar 1961 biedt tal van mogelijkheden en laat je verrassen op zo veel punten. Zo kun je hier bijvoorbeeld heerlijk wonen met een gezin, kun je werken aan huis en ben je gegarandeerd van een heerlijke plek in de achtertuin om volop van de zonnige dagen te genieten.

Afgelopen jaren hebben de huidige bewoners zo veel werk verricht in en rondom huis. Niet alleen in onderhoud maar zeker ook in verduurzaming waardoor we beschikken over een energielabel A.

Hierbij een kleine opsomming:

1. Na-isolatie van de kap 2. Vervangen pannendak inclusief dakgoten, windveren en boeidelen 3. Plaatsing dakkapel en realisatie extra kamer op zolder 4. Gevel- en glas isolatie 5. Modernisering badkamer en toiletruimte 1e etage 6. Plaatsing zonnewering 7. Vervangen CV,- en technische installatie inclusief krachtstroom 8. Plaatsing airco’s ten behoeve van verkoeling én verwarming 9. Uitbouw woonkamer inclusief schuifpui 10. Nieuw opgetrokken en fraai onder kelderde garage met kantoorruimte

Wacht…we zijn nog niet klaar…! Als kers op de taart hoort er bij deze woning maar liefst 23 zonnepanelen met een circa jaaropbrengst van 5500 kWu.

Woonlocatie Haghoek: Je geniet hier van een kindvriendelijke en prettige woonomgeving met veel groen en speelvoorzieningen voor de kleinsten. Bovendien vind je in deze vriendelijke woonwijk alles wat je nodig hebt. Onder andere de (Plus) supermarkt, scholen, sportvoorzieningen, kinderopvang, het is allemaal binnen handbereik. Even naar de stad? Je bent er in 5 minuten op je fiets.

Kortom, wanneer kom je kijken?

Vergeet je ook niet onderstaande video-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's