De Notenkraker 40, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Type Helft van dubbel woonhuis
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 91 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Ontzettend fijne twee onder een kapwoning in de zuidkant van Almelo! 

Weet je waarom? Eén van de opvallende kenmerken van deze mooie semi bungalow is de mogelijkheid om te genieten van gelijkvloers wonen. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond  heb je alle ruimte en comfort binnen handbereik. We combineren hier mooie leefruimten met uitstekende mogelijkheden het op diverse punten te moderniseren en hiermee je perfecte ‘thuis’ werkelijkheid te maken.

Beneden treffen we onder andere een ruime en lichte woonkamer gesitueerd aan de voorzijde, de gesloten keuken met stenen berging-/bijkeuken vind je aan de achterzijde en natuurlijk niet te vergeten een uitstekende slaapkamer met aangrenzend de badkamer!

Deze woning gaat verder dan alleen gelijkvloers wonen. Met een extra slaapkamer op de eerste verdieping (eventueel te splitsen tot 2 kamers), is er voldoende ruimte voor een gezin, een extra hobbykamer of een thuiskantoor; de opties zijn eindeloos de ruimte te creëren die bij jouw levensstijl past.

De achtertuin is zeer verzorgd en bied je de mogelijkheid zowel in de ochtend als ook in de middag te genieten van de zon. De afgesloten poort naast het huis geeft je de mogelijkheid buitenom de tuin te betreden.

Parkeren op eigen grond is geen probleem. Je oprit met carport biedt voldoende plek voor minimaal 2 auto’s. Daarnaast is parkeren in de straat ook mogelijk. Wat minstens zo belangrijk is de locatie. Uitsluitend bestemmingsverkeer zul je hier meemaken, dus veilig en verkeersarm. 

Kortom, met zijn unieke kenmerken en prachtige ligging, wacht deze woning om door jou ontdekt te worden!

Vergeet je niet ook onderstaand videobezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's