Het Baken 52, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 185.000 k.k.
Type Appartement
Ligging in centrum
Bouwjaar 2023
Woonoppervlakte 49 m2
Aantal kamers 1
Bekijk op Funda

Het fonkelnieuwe Stads Huis is meer dan alleen wonen, het is een multifunctioneel gebouw midden in de binnenstad van Almelo.

En laten wij een gave loft in verkoop hebben! Deze heerlijk lichte loft met een woonoppervlakte van 49 m2 vind je op de 1e verdieping, opgeleverd in 2023 en laat je optimaal genieten van het stadse leven. Met 1 stap buiten de deur proef je de gezellige sferen van het stadscentrum. 

Laten we snel een ronde maken… Via de lift of trappartij bereik je de 1e verdieping: stap de woning binnen in de hal die je toegang geeft tot alle vertrekken. Links tref je namelijk de badkamer, ruim opgezet en voorzien van een douchehoek, wastafel en wasmachine-aansluiting. Rechts de separate toiletruimte met een hangcloset en fonteintje. Lopen we rechtdoor betreed je het leef/slaapgedeelte.

Door de open indeling kan de loft worden ingericht in een gezellige zithoek welke gecombineerd kan worden met een eethoek en een fijne (open) slaapkamer, alles in 1 ruimte.

De keuken dien je als koper nog te plaatsen en is niet bij de koop inbegrepen. Vanzelfsprekend zijn de aansluitingen, etc. reeds aanwezig!

Dankzij de waanzinnige raampartijen is het altijd comfortabel licht binnen. En vanuit je living stap je zo je privé-balkon op. Gelegen op het oosten en uitkijkend over groen is het ook hier heerlijk toeven.

Met het parkeren in de parkeergarage Het Stadsbaken en de fietsenberging maken we het pand nog completer.

Het Stads Huis gaat voor een full-service concept:

Je hoeft niet meer thuis te blijven voor een brief of pakket te verzenden. Dit kan eenvoudig met de Bringme Box, 24/7 bereikbaar in de hal van het Stads Huis of maak gebruik van een elektrische deelauto. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken om onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen!

Het gezamenlijke panorama dakterras op de 6e verdieping met leefkeuken kun je boeken voor een klein feestje, óf even snel die logeerkamer reserveren voor een vriend of familielid die wil blijven slapen – het kan allemaal in het Stads Huis.

Ook aan duurzaamheid is gedacht. De woningen zijn opgeleverd op een wijze om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. De appartementen en woningen in Het Stads Huis zijn gasloos opgeleverd en beschikken over duurzame technieken en installaties. *voor nog meer inhoudelijke info check: www.almelo-nieuwbouw.nl

Kortom, wanneer kom je kijken?

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's