Violierstraat 49, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 194.500 k.k.
Type Helft van dubbel woonhuis
Ligging in woonwijk
Bouwjaar 1941
Woonoppervlakte 135 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Bekijk op Funda

Word jij blij van het dynamische stadsleven en zoek je tegelijkertijd de warmte en sfeer van een ruime vooroorlogse woning? Dan ben je bij deze charmante erkerwoning aan het juiste adres!
 
Deze helft van een dubbel herenhuis gelegen op 154 m2 eigen grond heeft zo veel potentie het helemaal je eigen te maken! 
 
Ontdek hier een heerlijke living met erker, de keuken mooi gesitueerd in de aanbouw, aangrenzend het achterportaal met witgoedvoorziening, 3 slaapkamers op de 1e verdieping inclusief een verbouwde badkamer én een zolder uitstekend geschikt voor 1 of 2 extra kamers! 

De woonkamer is een aangename ruimte met volop lichtinval. Je hebt hier alle mogelijkheden voor een royaal zitgedeelte maar ook voor een eettafel waar je uitgebreid kan tafelen. Met een comfortabele bank en een mooi tv-meubel wordt dit een fijne ontspan-plek! 

De royale keuken bevindt zich in de aanbouw. Het keukenblok met apparatuur is alle jaren keurig onderhouden, daarentegen begrijpen we goed dat je dit misschien wilt moderniseren. Voordeel, je maakt het hiermee op en top ‘eigen’! 

Via de keuken lopen we verder naar het achterportaal met plek voor o.a. de wasmachine-drogeropstelling en separate toiletruimte. 

1e  verdieping: hier hebben we toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en natuurlijk de trapopgang naar tweede verdieping. Twee van de drie slaapkamers zijn uitgevoerd met een vaste kast en allen voorzien van vloerbedekking. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche. Realisatie van een 2e toilet zou een uitstekende toevoeging zijn! 
Op de overloop vinden we tenslotte een linnen-bergkast. 

Middels een tweede vaste trap bereiken we de zolderverdieping. Nu treffen we hier een enorm ruime en open zolder met de CV-opstelling. Heb je behoefte aan extra slaap- en/of werkkamer? Leef je uit want op deze woonverdieping kan dit probleemloos worden gerealiseerd!

Tenslotte is je tuin prettig genoeg toegankelijk middels de poort naast het huis. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is een fijne plek om op zomerse dagen prettige relaxmomenten te bezorgen. Laat de zon maar schijnen!

De aangebouwde houten berging is perfect voor het stallen van fietsen en andere spullen. 

Kortom, wanneer kom je kijken? 


 

Maak direct een afspraak

Meer foto's