Kluppelshuizenweg 51, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Type Vrijstaande woning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1990
Woonoppervlakte 142 m2
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Bekijk op Funda

Zo, dit is een mooie woning met heel veel ruimte en oneindige mogelijkheden! Gebouwd in 1990 en alle jaren door een en dezelfde bewoners met zorg & liefde bewoond én onderhouden.

Dit geweldige, vrijstaand woonhuis staat op een heerlijke plek, aan een voor auto’s doodlopende straat, in het ruim opgezette, kindvriendelijke Kluppelshuizen en geeft je een gevoel van thuiskomen.

Kenmerkend is de ruime tuin, geheel rondom gelegen, met veel groen en een vrij zicht vanuit je woonkamer over de voortuin & deels over de boomrijke straat. Dit zorgt voor een vrij gevoel en voor veel privacy.

Als je in de woning komt maak je kennis met mooie leefruimtes. Op de eerste verdieping treffen we drie ruime slaapkamers en op de tweede verdieping nog eens twee kamers inclusief volop bergruimte. Dus ideaal voor de grote gezinnen!

Maar ook de woonkamer aan de voorzijde inclusief erker en de royale keuken zijn grote pluspunten van de woning. Daaraan vast beschikken we over een bijkeuken met ook nog eens een inpandige doorgang naar de garage!

De ruimte in en rondom het huis is één, energiezuinig is een tweede, en daar is ook zeker aandacht aan besteed. De woning is al mede dankzij de bouwperiode van de jaren ’90 volledig geïsoleerd, er liggen ook 18 zonnepanelen op het dak.

De woning staat in de gewilde wijk Kluppelshuizen. Dit is een wijk aan de noordkant van Almelo en nabij vele voorzieningen zoals scholen, het winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen, sportaccommodaties, OV, etc.

Met de auto rijd je gemakkelijk via de uitvalswegen de stad uit en mocht je graag in de zomer even een terrasje pakken in de stad? Dan spring je op de fiets en ben je binnen 10 minuten in hartje centrum.

Je auto parkeren? Met plek voor minimaal 3 auto’s op je oprit en/of onder de carport heb je nooit parkeerstress. 

Kortom, een voltreffer om dit jouw thuis te maken!

Vergeet je niet ook onderstaande videobezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's