Bachlaan 11, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs vanaf € 325.000 k.k.
Type Vrijstaande woning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1967
Woonoppervlakte 142 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Hallo prachtig vrijstaand woonhuis met oneindige mogelijkheden!

Deze fraaie en uiterst charmante woning heeft zowel binnen- als buitenshuis genoeg pluspunten om jouw hart te veroveren.

Stel je eens voor, na een lange dag werken kom je thuis. Je laat eerst de hond even uit langs de groene zijde aan de Wierdensestraat. De zomer loopt langzaam op z'n einde want het wordt 's avonds al frisser. Bij binnenkomst hang je je jas aan de kapstok en loopt de woonkamer binnen. Je zet in de keuken een kopje koffie, ondertussen schuif je de vitrage bij het voor- en zijraam dicht en bereid je een lekkere en gezonde maaltijd. Na het tafelen met je partner en/of gezin installeer je je op de bank. Eerst even relaxen en niets doen.

Deze uitstekend onderhouden gezinswoning gelegen aan een mooie en kindvriendelijke laan geeft je namelijk een echt gevoel van thuiskomen. De oh zo fijne tuin op het zuidwesten is een heerlijke plek om te genieten van de zonnestralen in het vroege voorjaar tot en met de mooie na-zomerdagen.

De 3 royale slaapkamers op de 1e verdieping en een grote bergzolder (middels vlizotrap te bereiken) bieden voldoende mogelijkheden om als gezin hier fijn te wonen.

De stenen schuur/garage is een echte meerwaarde behorend bij dit mooie object. Het is een prachtige ruimte (ca. 5,10 m x 5,5 m) gesplitst in een schuur, perfect voor het stallen van je fietsen en/of andere grote spullen én een royale kantoorruimte geschikt voor het moderne werken oftewel "hybride werken"!

Wanneer kom je dit plaatje ontdekken?

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's