Schierstins 92, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 220.000 k.k.
Type Tussenwoning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte 137 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Hier kan je zo in! Goed onderhouden en lekker veel ruimte voor een groot gezin.

De huidige bewoners hebben hier mooie herinneringen liggen, hebben goed op de woning gepast en hem verbeterd door de jaren heen. Nu is het tijd voor een volgende stap en maken ze graag ruimte voor de starters of (jong) gezin op de woningmarkt!

Dit is een keurig onderhouden tussenwoning met verrassende elementen waaronder de aanwezigheid van vloerverwarming op de begane grond, een aangebouwde achterportaal-bijkeuken, de 3 ruim bemeten slaapkamers op de 1e etage, de 2e vaste trap naar de zolder met oneindige bergmogelijkheden inclusief 4e slaapkamer en een keurige achtertuin om tot in de late avond buiten te kunnen ontspannen. 

De omgeving is rustig en kindvriendelijk. Scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen zijn vlakbij. En het winkelcentrum De Schelfhorst is ook nog eens om de hoek te vinden. Hier kun je voor vrijwel alles terecht. Ideaal toch? 

Plek voor je auto? Geen probleem er is volop openbaar parkeergelegenheid aan de voorzijde of aan het achtergelegen parkeerplein. 

Tenslotte, de vrijstaande stenen fietsenberging met verlichting vind je aan de achterzijde en is bereikbaar via een afgesloten poort. Aan bergruimte dus geen gebrek! 
Kortom, een huis dat voor zowel de starter op de woningmarkt als groeiend gezin enorm interessant is.

Wanneer kom je met ons kijken?

Vergeet je niet ook onderstaande video-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's