Magerhorst 12, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs vanaf € 199.500 k.k.
Type Tussenwoning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1977
Woonoppervlakte 114 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Op naar deze gave tussenwoning aan de Magerhorst 12 in Almelo.

Je woont hier rustig in een doodlopend straatje in een fantastisch leuk hofje binnen de wijk Schelfhorst. Je treft hier namelijk uitsluitend bestemmingsverkeer, hierdoor ben je verzekerd van niet alleen een leuke maar ook een veilige woonomgeving!

De woonkamer is een heerlijke leefruimte en biedt alle mogelijkheden in te richten naar eigen wens. De keuken aan de voorzijde staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast heb je een inpandige doorgang naar je stenen fietsenberging (aan de voorzijde) waarbij je ook heel prettig de aansluiting voor het witgoed vindt.

Met een gezellige en beschutte tuin op het zuiden, vind je altijd wel een gouden plekje in de zon.

En met de 3 slaapkamers, waarvan 2 met een dakkapel, is deze woning ideaal voor de starter of jong gezin waarbij het uiterst eenvoudig is een 4e slaapkamer te realiseren! Daarover vertellen we je graag meer tijdens de rondleiding.

De badkamer is netjes met een ruime douchehoek, wastafel in een meubel geplaatst en een 2e toilet. Kortom, een te gek huis!

De wijk zelf ontbreekt het aan niks. Een uitgebreid en compleet winkelcentrum, diverse scholen, speeltuintjes, OV en sportverenigingen. Wat wil je nog meer?

Vergeet je niet ook onderstaande video van de live-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's