Borg Ewsum 17, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 205.000 k.k.
Type Tussenwoning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1974
Woonoppervlakte 108 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Bekijk op Funda

Te allen tijde woonplezier! Deze gave eengezinswoning met voor- en achtertuin en 4 slaapkamers bevindt zich in een heel mooi deel van de Schelfhorst. Niet alleen de omgeving, maar ook de achtertuin (gelegen op het zuidoosten) zorgt ervoor dat je fijn kunt genieten van het buitenleven. 

Zet hier in de zomer het zwembadje op voor de kinderen, houd hier een zomerse BBQ en geniet met vrienden en/of gezin. 

Binnenshuis is de afwerking stijlvol en zijn de moderne badkamer, toilet en keuken ruim en zeer verzorgd. Wat een woongeluk!  

Gezien de prijsklasse is dit plaatje zeer geschikt voor (jonge) starters, maar biedt qua ruimte ook alle gemakken die perfect aansluiten voor een gezin. Deze gezinswoning beschikt over drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een vierde met groot dakvenster op de zolder. 

De wijk is lekker groen en biedt volop parkeergelegenheden direct voor de deur. Met enkele minuutjes loop je al langs het water en het buitengebied. Scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen zijn vlakbij. En het winkelcentrum De Schelfhorst is ook nog eens om de hoek te vinden. Hier kun je voor vrijwel alles terecht. Ideaal toch? Dus, wanneer zien we jou bij de Borg Ewsum? 

Vergeet je niet onderstaande videobezichtiging te bekijken?

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's