Het Stads Huis, Almelo

Penthouse
Woonoppervlakte: 182 - 200 m2
Buitenruimte: ca. 39 tot 43 m2
4 kamers - 3 slaapkamers
Koopsom vanaf € 735.000,- v.o.n.

Stadswoning
Woonoppervlakte: 96 - 103 m2
Buitenruimte: ca. 35 m2
3 kamers, 2 slaapkamers
Koopsom vanaf € 400.000,- v.o.n.

Maisonnette
Woonoppervlakte: 172 m2
Buitenruimte: ca. 21,5 m2
5 kamers, 3 slaapkamers
Koopsom vanaf € 620.000,- v.o.n.

2-Kamer appartement
Woonoppervlakte: 85 m2
Buitenruimte: ca. 7,5 m2
2 kamers, 1 slaapkamer
Koopsom € 330.000,- v.o.n.

3-Kamer appartement
Woonoppervlakte: 82 - 96 m2
Buitenruimte: ca. 7,5 tot 11,5 m2
3 kamers, 2 slaapkamers
Koopsom vanaf € 340.000,- v.o.n.

Nu in de verkoop bij marijke.
Het Stads Huis in Almelo

Waar ambtenaren vroeger jouw paspoort klaarmaakten en vergaderden over de koers van Almelo ontstaat een nieuwe woon- en leefomgeving: Het Stads Huis. Het oude stadhuis transformeert naar 90 unieke stadswoningen, appartementen en lofts met balkon tot buitenterras. Allemaal worden ze zeer compleet opgeleverd waardoor er nog maar weinig nodig is om de woningen geheel naar eigen wens af te werken.

De tweede fase van verkoop staat online!
In deze nieuwe fase van Het Stads Huis komen 2 stadswoningen, 2 maisonnettes, 3 penthouses, 1 2-kamerappartement en 26 3-kamerappartementen. Op deze pagina tref je de indicatieve prijzen. Op deze manier krijg je gelijk een indruk welk appartement goed in jouw budget past. Graag verwijzen we je ook naar de project website voor nader informatie én lees hier hoe je je kunt aanmelden om in aanmerking te komen voor een woning: www.stads-huis.nl

Bekijk alvast onderstaande impressies! Dit geeft je gelijk een goed beeld hoe de appartementen eruit zien. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wij informeren en helpen je graag over de mogelijkheden. Naast een eerste indruk van Het Stads Huis Almelo begrijpen we natuurlijk ook dat er meer komt kijken bij een dergelijke stap. Wat zijn bijvoorbeeld de verkoopmogelijkheden van je huidige woning. marijke. makelaardij gaat graag met je in gesprek om ook dit traject te begeleiden en je daarin volledig te bontzorgen. Samen bepalen we de beste verkoopstrategie en verkoopprijs, daarna regelt marijke. alles. Van verkoopfilmpjes, marketing campagne op social media, bezichtigingen, onderhandelingen tot en met het opstellen van de koopakte en eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij marijke. gaan we voor het allerbeste resultaat en een grote glimlach op jouw gezicht!

Maak direct een afspraak

Meer foto's