Ten Donck 7, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Type Hoekwoning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1974
Woonoppervlakte 120 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Bekijk op Funda

We zijn weer fijn op de Schelfhorst, want wat een leuke hoekwoning hebben we hier in de verkoop! Zo gaaf voor starters én uitstekend voor gezinnen! 

Zo hebben de huidige eigenaren een prachtige nieuwe keuken geplaatst in 2015, hebben zij kunststof kozijnen geplaatst inclusief HR++ beglazing met vliegenhorren, plat dak van de garage vervangen, een mooie roldeur in de garage geplaatst, spouwmuur- en vloerisolatie uitgevoerd en nog veel meer! Daarbij opgeteld zijn de recht opgetrokken muren op de eerste verdieping een groot voordeel.

De jaren '70 bouwperiode staat bekend om de degelijke bouw met praktisch ingerichte ruimtes. Zo kan elke vierkante meter worden benut. En het zijn nog al wat vierkante meters: deze woning kent in totaal circa 120 vierkante meter woonoppervlakte! Met in totaal 3 royale slaapkamers (origineel 4 slaapkamers en eenvoudig weer te realiseren) zijn er mogelijkheden genoeg om het je ideale gezinswoning te maken!

De woning is gelegen op een heel mooi punt binnen de wijk, aan een kindvriendelijk en gezellig hofje. Ontdek hier een fijn wandelgebied in bijvoorbeeld Schelfhorstpark of de mogelijkheden om ontspannen te joggen en/of te fietsen. 

De wijk biedt alle voorzieningen die je nodig hebt voor het dagelijkse leven. Openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen en niet te vergeten het winkelcentrum, alles op loop-/of fietsafstand. Maar zin om een terrasje te pakken in de stad? Dan ben je binnen 14 minuten fietsen in hartje centrum of pak hiervoor de auto. Wat wil je nog meer? 

Tenslotte, hoe zit het met parkeren? Parkeren op eigen grond kan hier uitstekend, comfortabel op de oprit of in de garage. Fijn toch? 

Kortom, wanneer kom je kijken?

Vergeet je niet onderstaande videobezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's