Constantijn Huygensstraat 18, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 189.500 k.k.
Type Hoekwoning
Ligging in woonwijk, rustige ligging
Bouwjaar 1941
Woonoppervlakte 85 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Bekijk op Funda

Wanneer heb je voor het laatst een starterswoning gezien, ook nog eens een hoekwoning, met zo’n prachtige achtertuin van ca. 30 meter diep? Dit is echt heel mooi; jouw eigen kleine paradijsje. En aan het eind van de dag dan kan je genieten van de ondergaande zon achterin de tuin, behaaglijk onder een mooie overkapping.

Deze fraaie woning is zo mooi uitgebouwd, gemoderniseerd en keurig onderhouden! De uitbouw aan de achterzijde, een moderne keuken, badkamer én toilet, smaakvolle laminaatvloeren, het binnen-buitenschilderwerk en nieuw geplaatst isolatieglas, het is allemaal uitgevoerd!

Vanuit het raam aan de voorzijde heb je zicht op een stukje gemeentegroen zonder directe inkijk van overburen. De woonkamer is een prachtige ruimte en biedt zo veel inrichtingsmogelijkheden!

De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en staat subtiel in verbinding met het woongedeelte. Lekker koken kan je in deze moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken vind je een achterportaal met onder andere de CV-installatie en wasmachine-aansluiting.

Last but not least in huis de badkamer en separate toiletruimte! De badkamer is verrassend ruim van opzet en keurig vernieuwd: met ruime inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en designradiator!

Een overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers allen voorzien van keurige laminaatvloeren. De hele verdieping biedt een verzorgde indruk, keurig in schilderwerk én geheel uitgevoerd met isolatieglas.

De 2e vaste trap brengt je naar de bergzolder. Deze verdieping is strak afgewerkt, reeds nageïsoleerd en afgetimmerd. Bij het creëren van daglicht middels een groot dakvenster en realisatie van centrale verwarming kan dit zomaar die gewenste extra kamer worden.

Wandel vanuit het achterportaal je ruime achtertuin in. De achtertuin is erg mooi aangelegd, beschikt over een grote vrijstaande stenen berging en heeft ook nog een ‘achterom’ middels de afgesloten poort naast het huis. De ligging is op het oosten, waardoor je lekker veel zonlicht hebt.

Wanneer kom je kijken? Vergeet je niet ook onderstaande video van de live-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's