Bosrand 3, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs vanaf € 445.000 k.k.
Type Bungalow
Ligging rustige ligging
Bouwjaar 1958
Woonoppervlakte 183 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Aan de rand van ’t Rosarium ligt deze verborgen juweel!

Dit is niet zo maar een woning, deze fraaie semi-bungalow is in 1958 gebouwd, alle jaren netjes onderhouden en op diverse punten verbouwd én uitgebouwd zonder de fijne sfeer in het huis te verliezen.

Hier vind je alles wat je nodig hebt. Denk hierbij aan een uitermate gezellige woonkamer met open haard inclusief een prachtige vide, de keuken mooi in verbinding met de living, totaal 4 slaapkamers, een gastenbadkamer en een 2e luxe verbouwde badkamer, dit alles afgemaakt met een unieke achtertuin op het zuidwesten waar je volop in privacy kunt ontspannen. Deze is zowel vanuit de hal en de eetkamer bereikbaar.

Middels de trap in de woonkamer kom je op een ruime vide, een perfecte plek om bijvoorbeeld in te richten als een werkplek. Aansluitend volop bergruimte en een 4e geïsoleerde en afgetimmerde slaapkamer met dakkapel.

Locatie is echt “one of a kind”! Omgeven door groen, rust en ruimte en toch op korte afstand van alle denkbare voorzieningen (o.a. scholen, OV en het buitengebied). Hierdoor is het voor jong en oud een heerlijke plek om te wonen.

Aan de voorzijde vind je een plantsoen waarbij de achterzijde grenst aan het groen van de Bosrand. Aan deze zijde vind je een nieuw geplaatste carport met houten berging. Gegarandeerd altijd droog en veilig je auto parkeren.

Wanneer kom je kijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's