Vixseboxsestraat 57, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs vanaf € 299.500 k.k.
Type Appartement
Ligging in woonwijk, vrij uitzicht
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 85 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Bekijk op Funda

Al jouw woondromen in 1!

Dit zeer luxe afgewerkte appartement heeft een perfecte keuken, moderne badkamer en een fantastisch uitzicht over ons unieke stadsstrand én de oude fabriekswatertoren van Ten Cate. Een uitzicht dat je niet snel zal vervelen!

Met de geweldige leefruimtes in de woning waaronder een heerlijke lichte living, 2 slaapkamers, een ruime berging-/bijkeuken, privé parkeerplek in de parkeerkelder en de eigen inpandige (fietsen)berging kom je hier niets te kort.

Indië is een top plek om te wonen. Het is een inspirerende woonwijk met een rijk textielverleden van Koninklijke Ten Cate. Het behoud van historische gebouwen is een belangrijk uitgangspunt geweest. Eigentijdse architectuur waarbij vier karakteristieke gebouwen zijn blijven staan: de Watertoren, de Weverij, Spoelerij en de Sterkerij. Je vindt in deze dynamische buurt stoere, eigentijdse woningen.

Op het afwerkingsniveau is niet bezuinigd! Graag geven we nog een korte opsomming:

- Het gehele appartement (uitgezonderd badkamer, toilet en bijkeuken) is uitgevoerd met een mooie PVC vloer en geheel voorzien van vloerverwarming (als hoofdverwarming).
- Aan de buitenzijde tref je een vijftal elektrisch bedienbare screens waarbij het balkon eveneens beschikt over een screen.
- Aanwezigheid van zoneregeling voor de vloerverwarming in diverse vertrekken
- Waterontharder
- Luxueuze duettes in de woonkamer, eveneens elektrisch bedienbaar én zonwerend (Merk Luxaflex)
De servicekosten bedragen ca. 120 euro per maand.

Kortom, wanneer kom je kijken? Vergeet je niet ook onderstaande video te bekijken voor de live-bezichtiging?

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's