Laan van Kortrijk 51, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs € 175.000 k.k.
Type Appartement
Ligging in woonwijk, rustige ligging, vrij uitzicht
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 89 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Bekijk op Funda

Hallo hoekappartement gelegen aan de rand van de gewilde wijk Hofkamp!

In dit leuke en lichte 4-kamer appartement op de 3e etage ga je ruim en comfortabel wonen! Deze uitstekende starterswoning heeft dankzij de hoekligging 2 verbijzonderingen ten op zichte van de andere appartementen in dit complex; je beschikt over een extra kamer (ruim 8 m2!) grenzend aan de woonkamer welke uitstekend ingericht kan worden als eet-hobby óf werkkamer. Dat is pluspunt nummer 1!

Verbijzondering nummer 2 is dat je het plezier hebt van niet 1 maar 2 zonnige balkons. Kies je perfecte spot en geniet met een kopje koffie in de ochtend of ’s avonds heerlijk relaxen na een lange dag met voldoende privacy!

Vanaf de voordeur stap je binnen in de entree met een vaste kast en de meterkast. Binnenkomst in de hal welke toegang verleent tot de verschillende vertrekken. Indien je direct rechtdoor loopt bereik je de ruime woonkamer en dankzij de grote raampartijen over de gehele breedte geniet je van een prettige lichtinval. De gezellig woonkamer geeft toegang tot het eerste balkon (ca. 7 m2) op het zuiden. De extra eet-hobby-werkkamer staat subtiel in verbinding met de woonkamer en biedt toegang tot het 2e balkon.

Terug in de hal vind je de toiletruimte en een ruim bemeten gesloten keuken voorzien van een functionele inbouwkeuken in hoekopstelling uitgevoerd met diverse apparatuur. Het is prettig dat de keuken voorziet in een afgesloten provisiekast.

De tussenhal biedt o.a. toegang tot de verrassend ruime badkamer. Deze is verbouwd en uitgevoerd met een douchecabine, een net wastafelmeubel, designradiator en een wasmachine-aansluiting. 

Ook tref je 3 kamers waarbij de '3e' kamer toegankelijk is via de '2e' slaapkamer.

Met uitzondering van badkamer/toilet is de gehele verdieping voorzien van laminaatvloeren. Tip top in orde!

Natuurlijk mogen we een royale berging in de onderbouw niet vergeten, uitstekend geschikt voor het veilig stallen van je fiets(en) en andere spullen.

Wanneer kom je kijken?

 

 

Maak direct een afspraak

Meer foto's