Koornmarkt 4, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs vanaf € 269.500 k.k.
Type Appartement
Ligging in centrum
Bouwjaar 1996
Woonoppervlakte 101 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Wonen op een ideale locatie!

Maak kennis met dit mooie en lichte 3-kamer appartement met oneindige mogelijkheden én met net dat beetje meer! Deze parel ligt in het centrum van Almelo en biedt alle voorzieningen binnen handbereik.

Je stapt binnen in de gezamenlijke entree met bellentableau en postvakken. Ook vind je hier de eigen afgesloten berging. Middels de trapopgang of liftinstallatie is het appartement op de 1e etage te bereiken. Door de voordeur stap je in je hal. De hal geeft je toegang naar alle vertrekken: twee ruime slaapkamers, de badkamer, keuken, living, toilet, een berging én de bijkeuken.

De woonkamer is prachtig licht door de open structuur, grote raampartijen en de toegangsdeur naar het balkon (ca. 8 m2) gelegen op het zuidwesten. Dankzij de raampartijen rondom heb je niet alleen prachtig zicht op de Koornmarkt maar kijk je ook vrij de Grotestraat-Zuid in. Op de vloer in de woonkamer ligt vloerbedekking en aangrenzend is de half open keuken. Deze is voorzien van een net doch eenvoudig keukenblok in hoekopstelling.

Terugkomend in de hal bereiken we de toiletruimte en de 2 slaapkamers waarbij de hoofslaapkamer in direct contact staat met het balkon.

De badkamer is verzorgd en voorzien van een douche en een wastafel. De handige berging/bijkeuken biedt ruimte voor o.a. de wasmachine, droger en CV opstelling.

Bij dit appartement heb je niet allen de beschikking over een berging van ruim 6 m2 gesitueerd in de onderbouw maar ook de luxe van een tweetal privé-parkeermogelijkheden waarvan 1 zelfs inpandig (ruim 11 m2). Servicekosten bedragen ca 178 euro per maand. 

Ben jij al om?

Maak direct een afspraak

Meer foto's