Wiekslagen 43, Almelo

Status VERKOCHT
Vraagprijs vanaf € 305.000 k.k.
Type 2-onder-1-kapwoning
Ligging aan hofje, rustige ligging
Bouwjaar 1998
Woonoppervlakte 135 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Bekijk op Funda

Stel je voor: je komt thuis na een dag hard werken. Het is een mooie zomerdag en ideaal weer om te barbecueën. Je belt daarom een paar vrienden en nodigt ze uit. Ze komen, gezellig! In je woonkeuken zwaai je de tuindeuren open om het mooie zomerweer binnen te laten en maakt het zitje klaar op het terras in de zon. Heerlijk!

Wat klinkt dat ideaal he?! Maar het zou zo maar werkelijkheid kunnen worden. Want deze mooie helft van dubbel woonhuis in de Wiekslagen staat nu te koop! Gebouwd in 1998 en door de jaren heen keurig onderhouden waarbij ook is gedacht aan energiebesparende middelen dankzij de 8 geplaatste zonnepanelen.

Deze eigentijdse woning is geweldig uitgebouwd en gelegen in een mooi, rustig hofje. Speel-/ en schoolvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Ook heb je ideale ligging ten opzichte van de Almelose uitvalswegen, de A35 en/of de N35 richting Zwolle.

In totaal tellen we op de 1e en 2e verdieping 4 slaapkamers (waarbij 1 kamer is ingericht als kastenkamer) en een complete badkamer voorzien van alle gemakken.

Kortom, een ideale woning voor (jonge) doorstromers!

Vergeet je niet ook onderstaande video van de live-bezichtiging te bekijken?

Maak direct een afspraak

Meer foto's